Home 2014 Dhjetor 7

Daily Archives: 07/12/2014

Me trup në Kosovë, me mendje në Perëndim

Nexhat Z. dhe Elton M. ndodhen me mendje në Perëndim. I pari është i papunë, duke luftuar për mbijetesë. I dyti është duke studiuar....

E pazakontë: Në lagjen Dardania, nga kroi doli “nafta”!

Në lagjen Dardania në Prishtinë, tek “Kroi i Bardhë”, të shtunën ka filluar të rrjedh ujë me cilësi të dyshimtë. Këtij uji i vije...

Sot dihet sa i ecë fjala Hashim Thaçit

Nëse bëhet siç thotë kreu i PDK-së, Hashim Thaçi, sot duhet të finalizohet marrëveshja me LDK-në dhe të shpaloset edhe arkitektura e re qeverisëse. Kështu...