Home 2014 Nëntor 28

Daily Archives: 28/11/2014

Edhe New York-u po frymon kuq e zi (Video)

Edhe në rrugët e New York-it gjatë ditës së sotme është vërejtur atmosferë festive. Në qytetin Bronx të New York-it, në të dyja anët...

Sa shqiptarë jetojnë në botë?

Pavarësisht regjistrimeve zyrtare të popullsisë që bëhen në Shqipëri dhe Kosovë, asnjëherë nuk dihet sa shqiptarë ka në botë për shkak të shpërnguljeve të...

Bujanoci e Presheva ngriti flamurin më 28 nëntor (foto & video)

Në Luginë të Preshevës 28 Nëntori është shënuar me vendosjen e flamujve kombëtar në ndërtesat e komunës së Bujanocit dhe Preshevës dhe të Këshillit...