Home 2014 Nëntor 26

Daily Archives: 26/11/2014

Bujanoci organizon program kulturoro-artistik me 28 nëntor

Për nderë të 28 nëntorit ditës së flamurit dhe   Pavarësisë të shtetit Shqiptarë, në Bujanoc do të organizohet program kulturoro-artistik   Në shtëpinë e...

Pajaziti në Shkup nënshkruan projektin e fituar nga Këshilli i Europës në...

Në kryeqytetin e Maqedonisë në Shkup po mbahet konferenca dy ditore  e parë rajonale me temën"Nxitja e të drejtave të njeriut dhe Mbrojtjes së...

Sa azilkërkues nga Kosova janë në Hungari?

Azilkërkuesit nga Kosova, të cilët kalojnë ilegalisht në Evropë përmes kufirit me Hungarinë, kanë cak shtete të ndryshme. Por, në momentin që ata arrestohen,...

Në Gjermani kapen 18 ilegalë nga Kosova

Defekti i motorit të veturës në autostradën A92, në afërsi të vendbanimit Landshut, ka qenë “taksirat” për kontrabandistin gjerman i cili transportonte ilegalisht 18...