Home 2014 Nëntor 22

Daily Archives: 22/11/2014

Në Shkup u themelua lëvizja e re shqiptare në Maqedoni “BESA”

Lëvizja politike Besa promovoi Këshillin nismëtar 52 anëtarësh dhe konceptin e veprimit të saj. Fokusi kryesor i kësaj lëvizjeje sipas themeluesve të saj, do të...

Kosova në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Një delegacion i Parlamentit të Kosovës po merr pjesë në punimet e Asamblesë Parlamentare të NATO-s që këtë vit po mbahen në Hagë. Delegacioni në...

Në Manastir u shënua 106 vjetori i Kongresit të Alfabetit

Në Muzeun e Alfabetit në Manastir u shënua 106 vjetori i Kongresit të Manastirit. Në këtë ceremoni kanë qenë të pranishëm zëvendëskryeministri Musa Xhaferri i...