Home 2014 Nëntor 20

Daily Archives: 20/11/2014

Qeveria dhe Parlamenti i Kosovës të bëjn më shumë për Medvegjën , Bujanocin dhe...

  Shkruan :  Refik  HASANI Në krahinën shqiptare të mbetur padrejtësisht nën administrimin e Serbisë  më së shumti presin nga kjo legjislaturë pasi asgjë nuk është arritur deri më...