Home 2014 Nëntor 10

Daily Archives: 10/11/2014

Studeniçani, viktima e radhës e UJP-së

Inspektorët e Drejtorisë për të Ardhura Piblike nën asistencën e një numri të madh të forcave policore kanë vërshuar sontë Komunën e Studeniçanit. Aksioni...

Qytetarët: Fjalimi i Ramës përmirëson pozicionin e shqiptarëve në Ballkan

Qytetarët e vlerësojnë në mënyra të ndryshme vizitën e kryeministrit shqiptar Edia Rama në Beograd. Disa thonë se deklaratat e tij për Kosovën janë...

Bujanoc: Përfituesit e subvencioneve nga Trupi Koordinues njoftohen për detajet teknike para nënshkrimit të...

Përfaqësuesit e trupit koordinues të qeverisë së republikës së Serbisë janë takuar sot me përfituesit e subvencionve të ndëramrrjve të vogla dhe të mesme...

Ja si reagon Vuçiq kur Rama përmend pavarësinë e Kosovës (Video)

Kosova është bërë shkak për deklarata shumë të forta nga ana e dy kryeministrave, atij shqiptar dhe kryeministrit serb, gjatë një konference të përbashkët...