Home 2014 Nëntor 3

Daily Archives: 03/11/2014

Kryetari Arifi dënon rastin e konfiskimit të duhanit në tre familje shqiptare Tërrnovc

Akti i bastisjes në tri familjet shqiptare në fshatin Tërrnoc të komunës së Bujanocit ku sipas informacioneve të policisë iu konfiskuan rreth 4 ton...

Skandal në USHT: Kërcënohen studentët dhe gazetarët

Në hapësirat e  USHT-së nga Organizata Studentore sot ka filluar shpërndarja e një fletushke, përmes së cilës kjo organizatë pyet publikisht se: A ekziston...