Home 2014 Nëntor 2

Daily Archives: 02/11/2014

Pajaziti e Destani japin dorëheqje nga BL e Tërnocit

Arbër Pajaziti zv.Kryetari BL-së në Tërrnoc si dhe Hajredin Destani anëtarë i pleqësisë së BL-së kanë dhënë dorëheqje të parevokueshme nga të gjitha funksionet...