Home 2014 Gusht 24

Daily Archives: 24/08/2014

Bujanoc: Për një Këshill Nacional mbipartiak

Në takimin e zgjeruar të Shoqërisë Civile “Perspektiva”, në Bujanoc, në praninë e një numri të madh intelektualësh u diskutua për rolin dhe rëndësinë,...