Home 2014 Gusht 23

Daily Archives: 23/08/2014

Ju sjellim edhe një kompilacion të sfidës globale të kovës me ujë me akull....

Sfida globale e kovës me ujë me akull, diku-diku nuk po shkon ashtu siç është planifikuar. LuginaPress më poshtë ju sjell disa dështime të tilla me...

Qytetet që flenë dhe zgjohen më herët në të gjithë botën

Nëpërmjet gjurmuesit të gjumit dhe të zgjimit, shkencëtarët arritën të mbledhin të dhëna për kohën se kur zgjohen dhe flenë banorët e qyteteve më...