Home 2014 Gusht 20

Daily Archives: 20/08/2014

Zyra për zhvillim ekonomik lokal në Bujanoc, do ti ndihmoj të intersuarit për...

Zyra për zhvillim ekonomik Lokal në Bujanoc e cila vepron në kuadër të kabintetit të kryetarit të Bujanocit, do të jetë në bashkëpunim të...

Shtëpi të reja në Atdhe ndërton edhe gjenerata e tretë

Aty ku ndërtohet një shtëpi pritet një jetë më e mirë, apo thënë më thjesht – aty ka jetë. Aty ku ka plot thera,...

Zgjedhjet e reja, rikomponim i strukturës parlamentare

Janë dy parti që nuk u druhen zgjedhjeve të parakohshme, pavarësisht nga ajo se sa shpejt mund të organizohen ato. Është Partia Demokratike e Kosovës,...

Revanshizmi primitiv i organit të përkohshëm të “Komunalisë”

Artikulli i Shoqërisë Civile “Perspektiva” në Bujanoc me titull: “A do të privatizohet edhe “Komunalia?!”, i publikuar në portalet ne Luginë të Preshevës, ka...

Myftiu saudian: ISIS nuk ka asnjë lidhje me islamin

“Idetë ekstremiste, radikalizmi dhe terrorizmi (…) nuk kanë asnjë lidhje me islamin”, tha në një deklaratë myftiu i Arabisë Saudite. Myftiu i madh i Arabisë...

Bija ime

Alij  Tantavi Bija ime, jam njeri i moshuar i cili përjeton vitet e tetëdhjeta, njeri i cili është ndarë nga rinia, njeri i cili i...

Në shenjë hakmarrje, ISIS ia shkurton kokën gazetarit amerikan

Gazetari amerikan i zhdukur James Wright Foley është në dorën e militantëve të ISIS. Kështu thuhet në një mesazh nga ISIS të cilët i kanë...

​Fillon ndërtimi i shtëpisë për familjen Musliu në Bujanoc

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me seli në Preshevë projektin “Strehimi” ashtu siç e kemi njoftuar opinionin e gjerë është duke e realizuar në komunën...