Home 2014 Gusht 17

Daily Archives: 17/08/2014

Llogaria e rrymës nga muaji gusht pa parapagimin e RTS-it

Parapagesa për Radio Televizionin e Serbisë që vie në llogari së bashku me llogarinë e rrymës elektrike, në muajin gusht do të jetë e...

GQ “Për Jabllanicën e Epërme”: Drashkoviq nuk ka festuar Adem Jasharin

Medvegjë 15 gusht - Grupi i qytetarëve "Për Jabllanicën e Epërme" në krye me kryetarin aktual të komunës së Medvegjës Sllobodan Drashkoviq ka reaguar...

Burgoset, plaçkitet dhe rrahet një kosovar në Serbi

I kishte kryer pushimet në Kosovë dhe kishte marrë rrugën për Gjermani. Ilir Leci, 32 vjeçar nga Kamenica, zgjodhi rrugën për nga Serbia në...