Home 2014 Gusht 10

Daily Archives: 10/08/2014

Bulatoviq: Rrymën e vjedhin dhe nuk e paguajnë të gjithë, jo vetëm shqiptarët

Të gjithë që harxhojnë rrymë kanë të njejtin status, të drejta dhe obligime dhe kjo nuk mvaret prej përkatësisë nacionale, ka thënë drejtori i...

Bujanoc: Azili i qenve dhe klubet e natës

Në një nga mbledhjet e rralla të Këshillit Komunal për Siguri të Bujanocit, kohë më parë, u ngrit si shqetësim i madh qytetar, prania...