Home 2014 Gusht 2

Daily Archives: 02/08/2014

Pushteti dhe mediet

Nga Nexhmedin Saqipi - Një pushtet nuk mund ta bëjë jetën e vet politike pa ndihmën e medieve. Njohurit për zhvillimin e jetës sonë...

Bujanoci dhe Presheva kanë borxh 2 miliardë dinarë për rrymë elektrike

Pas ftesës së kryeminsitrit serb Aleksandar Vuçiq që i ka dërguar shqiptarëve të Luginës që të paguajnë rrymën elektrike, Elektrodistribucioni i Serbisë ka publikuar...

Flet Lavdrim Muhaxheri: Nuk kam bërë asgjë më shumë se UÇK-ja

25 Vjeçari nga Kosova Lavdrim Muhaxheri ka thënë në një intervistë përmes internetit se çdokujt që tradhton do t’ia pres kokën.Në një bisedë me...

KDNJ: Kryeministri përdor gjuhë të urrejtjes ndaj shqiptarëve

 Këshilli për të Drejtat e Njeriut reagon ndaj qëndrimeve të Kryeministrit të Republikës së Serbisë, z.Aleksandar Vuçiq, të paraqitura në seancën parlamentare të 31...