Home 2014 Maj 9

Daily Archives: 09/05/2014

Ballina

Errallë: Bie shi i madh në qytetin e shenjtë të Mekës, shiko si reagojnë...

Në kryeqytetin e shenjt islamik të Mekës me temperaturë të rëndomtë 45 gradë celsius, është vendi i fundit në botë në të cilin do...

Avokati i Popullit nga Shqipëria, Totozani viziton KNSH-në

Avokati i Popullit, Igli Totozani ka vizituar Serbinë dhe në takimet e tij është interesuar për të drejtat e shqiptarëve në Luginën e Preshevës. Gjatë...

Avokati i Popullit nga Shqipëria, Totozani takon KDNj në Preshevë

Përfaqësuesit e Këshillit për të Drejtat e Njeriut (KDNJ), Belgzim Kamberi dhe Valon Arifi, si dhe Urim Nasufi nga Unioni i Afaristëve të Preshevës...

Tetova pret gazetarët sportivë nga Shqipëria, Kosova dhe Lugina e Preshevës

Me datën 9 dhe 10 maj Tetova do të jetë nikoqire ei grupit të gazetarëve të sportit nga Tirana, Prishtina dhe Lugina e Preshevës,...

Veliaj: Shqiptarëve nga Kosova dhe Lugina, nuk u kërkohet leje pune

"Ne nuk i konsiderojmë të huaj shqiptarët e Luginës së Preshevës, çdo student i Luginës mund të punësohet lirshëm në Shqipëri" Shqiptarët nga Kosova dhe...

Bujanoc: Semimaturantët sot dhe nesër në testin provues

Gjatë ditës së sotme nëpër të gjitha shkollat fillore në Serbi janë mbajtur testet provuese për klasët e teta në lëndët shoqërorë dbe natyrore.  ...

Në Bujanoc hapet panairi i shtatë i bujqësisë(Video+foto)

 Kompani  të shumta vendore,  dhe ato rajonale , po prezentojnë  në Bujanoc, në Panairin e 7-të tradicional, të  bujqësisë dhe potencialeve investive  në qendrën...

Bujanoc:Shënohet dita e shkollës së mesme “Sezai Surroi”

Në ditën e Evropës më 9 maj   ka festuar dhe shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc ka shënuar ditën e këtij institucioni të...