Home 2014 Maj 7

Daily Archives: 07/05/2014

Njerëzit nuk janë të gatshëm të takohen me alienët

“Ne nuk jemi të gatshëm të takohemi me alienët. Njerëzit janë aq shumë të çmendur dhe të dhënë pas fesë saqë e kanë të...

Kanceri – pesë shkaktarë që mund të mos i dini

Duhani, obeziteti dhe dietat e pashëndetshme janë faktorët më të njohur që shkaktojnë kancer, por ekziston edhe një numër i vogël faktorësh të panjohur...

Analisti amerikan për ballkanin perëndimorë Caly H. Cash takon kryetarin Arifi

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka pritur sot  analistin amerikan për ballkanin perëndimorë Caly H. Cash.  Edhe pse ky takim nuk ka qenë...

Qysh me shiku prej kur e keni shok/shoqe dikë në facebook?

Shumë persona janë kurreshtarë të dijnë se sa kohë ka që ata janë miq mes mes vete në rrjetin social facebook. Për të ditur...

Bujanoc:Mbahen garat tradicionale në recitim(Video)

 Në shtëpinë Kulturës në Bujanoc, sot janë mbajtur garat tradicionale  në recitim  për nivelin fillorë dhe ate të mesëm arsimorë me mësim në gjuhën...

Januzaj, lojtari më i paguar në botë

Adnan Januzaj është futbollisti i ri më i paguar në botë. Kështu ka thënë menaxheri i talentit kosovar, Dirk De Vriese. Sipas këtij të...