Home 2014 Mars 27

Daily Archives: 27/03/2014

Jona nga Shqipëria vjen me zhandrit ‘house’ në estraden tonë

Jona Këngëtare shqiptare  e re cila vjen nga Shqipëria nga qyteti Mirdites ka publikuar këngën e re të saj bashkpunim me Chipsin. Videoklipin është punuar në...

Nikolic: Për Serbinë, luftërat kanë marrë fund!

Presidenti i Serbisë, ka thënë se luftërat në vendin e tij kanë marrë jetët e një të tretës të popullatës dhe se vendi është...

Kryetari i komunës së Bujanocit Dr. Nagip Arifi viziton Fakultetin Ekonomik të Suboticës

Universiteti i Novi Sadit , Fakulteti Ekonomik i Suboticës kanë ftuar kryetarin e komunës së Bujanocit Dr. Nagip Arifin që të merr pjesë në...