Home 2014 Mars 25

Daily Archives: 25/03/2014

Në Kosovë Kush do të fitojë zgjedhjet parlamentare PDK apo LDK

Kuptohet të dyja kanë pretendime të fitojnë zgjedhjet parlamentare , secila prej këtyre subjekteve e shohin veten favorit në këto zgjedhje, edhe pse asnjëra...

Konfiskohen mbi 20 kg marihuanë tek “Dheu i bardhë”

Në dy raste të ndara Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona dhe ka konfiskuar mbi 20 kg substancë narkotike, që dyshohet të jetë...