Home 2014 Mars 15

Daily Archives: 15/03/2014

Bashkatdhetari nga Rainca dhuron 23 mijë euro për persona me aftësi të kufizuara

Bashkatdhetari nga Rainca i cili deshi të jetë anonim i ka dhuruar 23 mijë euro shoqatës së prindërve , rinisë dhe fëmijëve me aftësi...

Dërgon mesazh kërcënues, vetë dorëzohet në polici

Një person nga Prishtina është ankuar dje në Policinë e Kosovës me arsyetimin që ka pranuar një mesazh kërcënues. Më vonë vet i dyshuari për...

NISMA përforcohet me të rinjë

Në vazhdën e anëtarësimeve të përditshme që po bëhen në NISMA për Kosovën, Kryetari i kryesisë Fatmir Limaj dhe anëtarët e kryesisë Bilall Sherifi...

Thaçi: Serbia nuk mund të organizojë zgjedhje në Kosovë

  Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ripërsëritur se Serbia nuk mund të organizon zgjedhjet serbe në Kosovë, por që qytetarëve serbë do t`iu mundësohet...

Edhe në këto zgjedhje Në Maqedoni s`ka unitet midis partive shqiptare

Partitë politike shqiptare në Maqedoni edhe në këto zgjedhje të dyfishta hyjnë me përçarje të thella midis tyre. Edhe pas thirrjeve dhe tentimeve për unitet...

DASH: Serbia qendër e drogës në Ballkan, Shqipëria vend burimi për marijuanën

Në një raport të ri nga Departamenti Amerikan i Shtetit me titull “Strategjia Ndërkombëtare për luftimin e drogave” duke folur për krimin e organizuar...

Zyrtarët e Ranillugut pastrojnë vullnetarisht hapësirat tek “Dheu i Bardhë”

Punëtorët e komunës së Ranillugut me iniciativën dhe kërkesën e shërbimit doganor në kufirin administrativ "Dheu i Bardhë" kanë pastruar mjedisin dhe kufirin administrativ. Përgjatë...

DASH: Serbia qendër e drogës në Ballkan

Në një raport të ri nga Departamenti Amerikan i Shtetit me titull “Strategjia Ndërkombëtare për luftimin e drogave” duke folur për krimin e organizuar...

Thaçi u thotë shqiptarëve të Luginës që të votojnë në zgjedhjet e Serbisë

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ripërsëritur se Serbia nuk mund të organizojë zgjedhjet serb në Kosovë, por që qytetarëve serb do t`iu mundësohet...