Home Aktuale 2000 libra dhe 15 bursa për studentët e Luginës

2000 libra dhe 15 bursa për studentët e Luginës

6
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, së bashku me kryetarin KNSH-së, Shukri Ymeri dhe zv/kryetarën e KNSH-së, Ardita Sinani, morri pjesë në përfundimin e aksionit “Një libër më shumë për Preshevën. Dhuro libra, dhuro jetë”, të organizuar nga studentët e vitit të dytë master në shkencat e komunikimit pranë Universitetit Bedër në Tiranë.

Vlenë të theksohet se gjatë këtij aksioni janë mbledhur më shumë se 2000 libra të cilat do t’i dhurohen shkollave në Luginë të Preshevës.

Gjatë fjalimit të tij përshëndetës, prof Ferdinand Gjanaj  Rektori i Kolegjit Universitar Beder në Tiranë, vendosi t’i ndajë 15 bursa për studentët eLuginës të cilët vendosin të studiojnë në këtë Universitet.

Kryetari Kamberi, duke falënnderuar studentët e këtij Universiteti, i ftoi për një vizitë në Bujanoc.

Pjesë e këtij organizimi dhe nisme ishte edhe Valon Gashi, gazetari nga Bujanoci, i cili punon dhe vepron në Tiranë.