Home Aktuale Loja e Thaçit me veteranët

Loja e Thaçit me veteranët

189
0
SHARE

Ish-luftëtarët e “pensionuar” të UÇK-së kanë humbur besimin në autoritetin e Qeverisë së Kosovës, i cili sipas tyre, po zbehet për çdo ditë shkruan Zëri.

Dërgimi i Projektligjit për veteranët e UÇK-së nga ana e qeverisë në Kuvend, nuk i ka bindur ish- guerilët se do të “shpëtojnë” nga varfëria. Zgjidhjen e statusit të tyre ata e shohin vetëm nëse ky projektligj trajtohet me seriozitet nga Qeveria, dhe do të realizohet në praktikë.

Por, duke pasur parasysh se projektligji dërgohet në fund të mandatit dhe në periudhën kur po bëhen plane për zgjedhjet e ardhshme, veteranët e shohin vetën të instrumentalizuar. Këtë bindje ata e forcojnë edhe me faktin se Qeveria e Kosovës nuk ka ndarë buxhet për t’i paguar veteranët...(Zëri)

LEAVE A REPLY