Home LIFESTYLE 10 fjali të cilat do ta pushtojnë zemrën e çdo femre

10 fjali të cilat do ta pushtojnë zemrën e çdo femre

138
0
SHARE

Kini kujdes vetëm që fjalët të dalin nga zemra, patjetër duhet të ndiejë që është duke ju pëlqyer shumë.

E dimë që kur bëjmë komplimente duhet të jemi të kujdesshëm, sepse femrat shpesh i interpretojnë pak më ndryshe fjalët e partnerit të vet.

Megjithatë, ekzistojnë fjalë të cilat secila femër dëshiron t’i dëgjojë. Dhe nuk ka shanse që t’i interpretojë gabimisht, transmeton Telegrafi. Është me rëndësi që të jeni vërtet të sinqertë.

1. Po dukesh fantastike! (shtoni: si gjithmonë)
2. Ti je femra e parë (e vërteta) në jetën time!
3. Je e shkëlqyeshme në krevat!
4. Do të jesh nënë e shkëlqyeshme. (apo je nënë e shkëlqyeshme)
5. A do ta kalosh jetën me mua?
6. Çka mendon ti për këtë? (pyeteni çfarë mendimi ka dhe do të jetë e lumtur)
7. Ti je mikja ime më e dashur.
8. Jam i lumtur që të kam ty.
9. Ti më njeh më mirë se kushdo tjetër.
10. Të dua!